ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  

DSC01349

Τσιώμη  Άννα

Επαγγελματίας  Θετική Εκπαιδεύτρια & Ψυχολόγος Σκύλων Απόφοιτη Σχολής Θετικών Εκπαιδευτών Σκύλων του StarDogs Academy Hellas. Σπούδασε και μελέτησε κορυφαίους θετικούς εκπαιδευτές και συμπεριφοριστές ζώων. Η Άννα πιστεύει ότι η θετική εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια απλή μέθοδος εκπαίδευσης των σκύλων, αλλά τρόπος ζωής, κουλτούρας και ολόκληρης φιλοσοφίας.

Η εκπαίδευση σκύλων συνέχεια αναβαθμίζεται και γι’αυτό εμείς ενημερωνόμαστε συνεχώς από καταρτισμένους επαγγελματίες θετικούς εκπαιδευτές σε όλων των κόσμων. Η θετική εκπαίδευση έχει ξεπεράσει κάθε άλλο τρόπο εκπαίδευσης και συνεχίζει με τρομερά αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και στη ψυχολογία των ζώων.Από τα παιδικά της χρόνια ζει μαζί με σκύλους καθώς προέρχεται από μια ιδιαίτερα φιλόζωη οικογένεια που της εμφύσησε την αγάπη και το σεβασμό προς τα ζώα. Πάντα είχε τη θέληση και το μεράκι να ενημερώνεται γύρω από τα θέματα  κυνοφιλίας, συμπεριφοράς και  εκπαίδευσης των σκύλων.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΧΑΝΙΑ

Αlex della Ventura

Τα χρόνια εμπειρίας που εργάζεται με τα ζώα και τα σκυλιά ιδιαίτερα, έχουν δώσει ένα πλεονέκτημα για την καλύτερη κατανόηση της ψυχολογίας τους. Eίναι πιστοποιημένος επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων και σύμβουλος συμπεριφοράς. Είναι μέλος του Καναδικού Συλλόγου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων (CAPPDT). Έχει εμπλακεί στον τομέα της συμπεριφοράς των ζώων σε πολύ νεαρή ηλικία.  Άρχισε εκπαίδευση σκύλων και ανθρώπων το 1993 με μεθόδους που την εποχή εκείνη βασίζονταν σε μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση. Έπειτα από χρόνια  και έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία, παρακολούθησε μαθήματα και πλήθος σεμιναρίων, εξέλιξε τις μεθόδους του σε πιο ηθικές και αποτελεσματικές (θετική εκπαίδευση), οι οποίες έχουν βάση την επιστήμη και την ηθολογία.

Έχοντας δουλέψει με έναν αμέτρητο αριθμό των πελατών σε προσωπική βάση στα σπίτια, άρχισε να καταλάβαινει τις βαθιές επίδρασεις που είχαν οι ανθρώποι στα σκυλιά τους και πώς το περιβάλλον του σπιτιού παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο για την ανατροφή και εκπαίδευση του σκύλου. Ο Alex είναι ένας σταθερός οπαδός ότι τη στιγμή που θα φέρετε στο σπίτι το σκυλί σας, αυτόματα ξεκινάει και η εκπαίδευση του και κατά συνέπεια, η κατάρτιση και η διαμόρφωση συμπεριφορά στον σκύλο σας. Η αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους για το πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους αγαπημένους τους τετράποδους φίλους τους για να δημιουργήσει αρμονία και κατανόηση μεταξύ του σκύλου και στο άνθρωπο.

Θετική Εκπαίδευση Σκύλων
 
Dogs Plus Training

 

Advertisements
Σελίδες
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Αρέσει σε %d bloggers: